Dag 2, de verdere reis. - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Renate Jong - WaarBenJij.nu Dag 2, de verdere reis. - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Renate Jong - WaarBenJij.nu

Dag 2, de verdere reis.

Door: renatedejong

Blijf op de hoogte en volg Renate

25 April 2011 | Griekenland, Athene

De wekker ging om half 9, toen ging ik lekker douchen en daarna gingen we ontbijten.
We kwamen in het restaurantje van het hotel, maar daar bleek dat het brood op was, dus wij naar een tentje hier tegenover. Daar at ik een soort taartje, was best te eten maar niets bijzonders en ik dronk een warme chocomel! Binnen een half uur waren we weer terug op de kamer, want nu kunnen we nog profiteren van het gratis draadloze internet! Vandaar dat ik ook nu weer een reisverslagje heb!
Rond 12.00u gaan we weer richting het vilegveld. & dan hopen we vanavond rond half 5 ongeveer aan te komen in Skiathos.
Nog een fijne Pasen verder!

• 25 April 2011 - 15:54

Ome Han Tante Tonnie:

hoi renate we zien dat je goed aangekomen bent wij blijven je volgen dus verstop je maar niet
    groetjes han en tonnie

• 26 April 2011 - 11:29

Helga Achten:

Nou Renate de eerste ervaring heb je al achter de rug. Nu op naar het eiland van je dromen dat nu werkelijkheid wordt. Heel veel plezier.