Dag 5 ! - Reisverslag uit Skíathos, Griekenland van Renate Jong - WaarBenJij.nu Dag 5 ! - Reisverslag uit Skíathos, Griekenland van Renate Jong - WaarBenJij.nu

Dag 5 !

Door: renatedejong

Blijf op de hoogte en volg Renate

29 April 2011 | Griekenland, Skíathos

Donderdag kwamen we om 9 u op het kantoor aan en kregen we te horen dat we het eiland zelf mochten gaan verkennen met de auto Dolphin (of skiathos)! Dus wij thuis nog even de camera & rijbewijs gehaald en op pad! We gingen eerst naar een bekend klooster, ik reed in 1e instantie, maar toen ik eenmaal aankwam bij een weg die vrijwel steil omhoog liep gaf ik het stuur over aan Jay! De wegen hier zijn echt niet te doen, maar eigenlijk ook wel, maar je moet hier maar eens komen kijken! & toen we eenmaal aankwamen bij het klooster hadden we een prachtig uitzicht (aangezien we zo hoog waren!) Vervolgens gingen we naar de andere kant van het eiland en daarna lunchen in Skiathos stad. Hier werd ik gebeld door Andrew, hij kwam naar ons toe. We wisten nog niet waarom, maar we hadden een vermoeden… Hij vertelde dat Linda (die op Skopelos zat) diezelfde middag nog naar ons toe kwam met de ferry. Ze pakt vrijdag om half 7 het vliegtuig naar huis. Ze had het helemaal gehad. Wel een geluk bij wat ongeluk voor haar: Ze is met Koninginnedag thuis!
Toen hebben Jay & ik nog wat rondgereden over het eiland en Linda om half 2 opgehaald bij de haven.
’s Avonds nog lekker gegeten MET KORTING. & rond half 11 / 11 u naar bed gegaan. De volgende morgen (vandaag dus) mochten we zelf weten hoe laat we naar kantoor kwamen, want Linda was erbij. Dus toen heb ik tot 10u geslapen ongeveer en daarna op me gemak gedoucht!
Rond 12u naar kantoor waar we eindelijk weer iets te doen hebben namelijk excursies op papier zetten in de informatiemap en een soort flyer van alle excursies maken!
Vanavond Linda op het vliegtuig zetten…
Dat was het wel weer voor deze keer.

Yassou!

• 29 April 2011 - 17:02

Elly:

Leuk verslag, jammer dat Linda het niet vol kan houden.
    Wat eet je daar nou zoal.
    groetjes ook aan Jay

• 03 Mei 2011 - 20:53

Chris:

Kun je ons mooi in juli de mooie plekjes laten zien!!
    Ik ben benieuwd!

Veel plezier daaar en werkze