Motors motors en nog meer motors! - Reisverslag uit Skíathos, Griekenland van Renate Jong - WaarBenJij.nu Motors motors en nog meer motors! - Reisverslag uit Skíathos, Griekenland van Renate Jong - WaarBenJij.nu

Motors motors en nog meer motors!

Door: renatedejong

Blijf op de hoogte en volg Renate

11 Juni 2011 | Griekenland, Skíathos

Dit weekend is echt verschrikkelijk, we hadden al gehoord dat er veel motoren kwamen, maar zo veel!?! Het is een jaarlijks iets, heel veel motors op één afgesproken plaats. En ja hoor, dit jaar is Skiathos de sjaak!
Van vrijdag t/m maandag willen duizenden gasten laten zien hoe hard geluid en hoe veel rook er uit hun motor kan komen. En sommigen kunnen er wat van!
We waren gisteren uit geweest, muziek stond super hard en nog hoorden we de motoren er boven uit komen!
We waren naar 3 clubs geweest, bij 1 daarvan waren we al eens geweest. Maar de andere 2 gingen gisteren pas open. Het was weer gezellig!

Verder hebben we deze week natuurlijk weer arrivals & departures gehad, geen grote problemen dus valt mee!

Maandag gaan we bij Vicky (hostess van papa & mama) kijken bij haar transfer en welkomstbijeenkomst!

& dinsdag weer nieuwe gasten hier!

& natuurlijk kijken we weer uit naar de donderdag! Eens kijken waar we deze vrije dag gaan beleven!

Dit was een keer niet zo'n lang verhaal, wie weet volgende keer weer!

Kalinichta!

• 12 Juni 2011 - 08:19

John En Helma:

zo te zien hier bij de weerman wordt het bij jullie heet
    groetjes john en helma

• 14 Juni 2011 - 11:06

Helga Achten:

Nog eventjes en je kunt je papa en mama weer in de armen sluiten. Ik hoop dat Vicky ze goed opvangt.
    Nou succes nog en geniet van je vrije dag. Gr. Helga

• 15 Juni 2011 - 14:29

Sandra Kingma:

Zo jullie vermaken jullie goed zo te lezen.
    Geniet van jullie vrije dag morgen, en geniet van het warme weer :-)

Gr sandra

• 17 Juni 2011 - 07:56

Anouk:

Nog steeds leuk daar dus! :) Hier ook btw want ik ben geslaagd! :D

Nog veel plezier daar! Ben benieuwd naar het volgende verslag!

• 19 Juni 2011 - 08:02

Renate De Jong:

De weerman had gelijk, het wordt en is hier heet!
    & over een week komen papa en mama hier heen!
    Verder vermaken we ons inderdaad goed! & we zullen zeker van het weer genieten!
    Het volgende verslag komt vandaag of morgen!

• 20 Juni 2011 - 05:16

Mirjam Vd Hoeven:

Hoi Renate,

Het ziet er allemaal heel relaxed en ontspannen uit daar.Je kan je bijna niet voorstellen dat dit werken is als ik de foto's zie, geweldig om zo'n stageplek te krijgen. Ben jaloers op je als ik hier [op kantoor]uit het raam kijk ziet het er nl erg droevig uit, donkere wolken en regen.
    Geniet er nog lekker van, en gezellig dat je vader en moeder volgende week komen.
    Veel groetjes en ik blijf van je reisverslagen genieten.
    Mirjam [collega van je moeder]

• 20 Juni 2011 - 11:17

Helga Achten:

Je moeder zei dat ik foto's kon kijken nou dat ziet er leuk uit heb ook even foto's bij Jay gekeken. Het is een mooi eiland een beetje romatisch als ik de ondergaande zon zo zie prachtig. Je bent nu in iedergeval wel te herkennen als je aan het werk bent met je shirt. Leuk hoor.
    Groetjes