De auto’s van kantoor… - Reisverslag uit Skíathos, Griekenland van Renate Jong - WaarBenJij.nu De auto’s van kantoor… - Reisverslag uit Skíathos, Griekenland van Renate Jong - WaarBenJij.nu

De auto’s van kantoor…

Door: renatedejong

Blijf op de hoogte en volg Renate

14 Augustus 2011 | Griekenland, Skíathos

Hier ben ik weer, ik werd door Elke aangesproken dat ik weer een nieuw verhaaltje moest plaatsen dus dan doe ik dat maar even he!

De ouders van Jay zijn afgelopen vrijdag naar huis gegaan.

& ik heb het nog steeds naar m’n zin hier!

Gisteren was het echt super grappig op kantoor:
Marion vroeg zich af waar de autosleutel van de gele hyundai atos was. Die had ze namelijk al dagen niet gezien.
Op kantoor vroegen ze zich dus af wie die sleutel kon hebben:
Katerina (Servië) werd gebelt: Do you have de car key? Katerina: No.
Daarna zei iemand: Maybe Anna.
Marion: WHO THE HELL IS ANNA???
Jay: The one with the curly hair. Marion: ah ok. Call her.
Marion: Do you know where the car key is? Anna: Yes, in my bag. Marion: WHAT?
Toen kwam ze naar kantoor. En Marion was lichterlijk heel boos.
Anna was ook echt super dom, want ze ging vol tegen Marion in. En zoals jullie misschien wel weten is Marion de manager hier…
Anna had dus die autosleutel van kantoor al sinds woensdagavond in haar tas zitten wat dus echt NIET de bedoeling is hier!

Toen kwam Marion met de oplossing voor alle problemen van de auto (want dit was niet de eerste keer). Alle sleutels achter slot en grendel en dan moet je voortaan eerst de sleutel vragen. Daar schrokken Heidi, Jay en ik een beetje van!

Toen zei Heidi (die zelf al eens een ongeluk heeft gemaakt dit seizoen): maar met ons 3 is er nooit een probleem met de auto’s. Marion gaf haar gelijk en zei: Ok, kunnen jullie met z’n 3-en met 1 auto doen? Jullie mogen zelf kiezen welke. Dus ik met mijn lieve gezichtje naar Marion: De witte!
Heidi wilde eigenlijk liever de oudste die er was, maar die heeft geen goede remmen en is best wel versleten. De witte is de nieuwste en is echt super fijn! En bij die auto doet de radio het ten minste!
Dus nu moet iedereen steeds vragen of ze de auto mogen hebben behalve Heidi & wij! Goed he?

Gisteren kregen we de nieuwe transfer lijst met de nieuwe aankomsten en we hebben weer een record: Wel 80 gasten! Het wordt nog druk voor ons UHUHM.

Verder ga ik over een kwartier naar de haven waar dan een grote ferryboot aankomt, want ik moet van Vlatko 2 enveloppen aan ene George geven die zich op die boot bevindt. Ach ja, heb ik weer even wat te doen! Daarna ga ik enveloppen schrijven voor de nieuwe gasten.

Vanmiddag tussen 2 en 5 heb ik weer een break, en ik zit te twijfelen: Strand of slapen? Hmmm, moeilijke keuze!

En ik hoorde dat er veel Grieken naar Nederland komen om te werken?

Verder nog ander nieuws uit Nederland?

Ik hoor het graag!

Daag!

• 14 Augustus 2011 - 10:22

Elke:

Strand of slapen?
    Wat dacht je van slapen op 't strand!

• 14 Augustus 2011 - 10:24

Renate De Jong:

Haha, ja maar dat lukt mij niet helaas!

• 14 Augustus 2011 - 14:35

Mama:

Die oplossing van Elke is wel een goeie.
    En heb je George gevonden?

• 14 Augustus 2011 - 16:55

Renate De Jong:

Ik heb lekker geslapen! Verder had ik George gevonden, de 2e persoon die ik aansprak was George.

Ook heb ik nog een nieuwtje: echt super grappig!

Vandaag kwamen we op kantoor, 5 minuutjes later kwam Marion met een Big Smile binnen.
    Ik zeg: Hello.
    Zij: Hello!
    Zegt ze: Ik was vanmiddag op het strand bij Skiathos Princess hotel met mijn moeder. Zag ik de blauwe auto staan en Anna (die uit mijn bovenstaande verhaaltje) lag samen met Katerina op het strand. Ik ga naar der toe: Ze schrok zich de tering natuurlijk (want dat is dus echt NIET de bedoeling van de kantoor auto's).
    Echt super grappig en Marion lachen!
    Want die Anna bedacht allemaal excuses en zo! En die kop was blijkbaar echt grappig!
    Ik had er echt bij willen zijn!
    Nu wachten Jay & ik met smart totdat die Anna hier aan komt! Iedere keer als ik de deur open hoor gaan draai ik meteen om, om te kijken of het Anna is die binnen komt!

• 15 Augustus 2011 - 15:07

Jolanda:

Oja, lekker crossen over het eiland, dat doe je wel graag hebben we gemerkt toen we er waren. Dus waarom dan niet in de nieuwste en beste auto toch?? Naar het strand is de beste oplossing want ook daar kun je heerlijk slapen heb ik gemerkt toen ik er was. Verder nog veel plezier en werk ze af en toe.

• 15 Augustus 2011 - 16:17

Alisha:

hoi hoi
    heb je het nog heel leuk in griekeland !!
    zijn er ook heele mooie stranden in griekeland renate.
    ik vind het nog heel leuk dat je bijna treug komt renae!!
    ik en ayrton en christy missen jou heel erg.
    greotjes alisha!!!

• 17 Augustus 2011 - 20:21

Elke:

& ik vind het ook heeeel leuk dat je weer bijna terug komt! Aftellen!!!!