Ik wil nog niet naar huis!!!
Door: renatedejong
Blijf op de hoogte en volg Renate
31 Augustus 2011 | Griekenland, Skíathos
30 september is onze laatste werkdag, dan nog 2 dagen vakantie hier en dan hup hup het Transavia vliegtuig in en weer terug na een half jaar in het zonnige Skiathos naar het bloed koude Nederland!
Helaas, Why do all good things come to an end?
Maar ja, in Nederland zal het vast wel weer goed komen met me!
Als ik terugkom heb ik eerst 2 maandjes vakantie, aangezien ik het afgelopen jaar goed m’n best heb gedaan en meteen ben geslaagd en dus geen herkansingen in oktober of november heb!
Maar ja, wat ga ik in die 2 maanden doen? WERKEN NATUURLIJK!
Nou ja, niet te veel.
Maar ja, daarom moet ik nu gaan solliciteren denk ik.
Maar ja, waar?
Iemand suggesties?
Het moet wel in Vlijmen zijn want ik heb natuurlijk geen auto en het in Nederland nog wel eens wil regenen, wil ik snel op het werk kunnen zijn en weer snel thuis kunnen zijn!
Verder nog even wat over het leven hier momenteel, het gaat nog steeds goed!
Morgen weer een vrije dag natuurlijk en vanavond is het Ladies Night bij Rock ’n Roll, 50% korting op alle drankjes. Maar ja, aangezien wij ‘’reps’’ zijn en wij een aantal kortingskaarten hebben…
Hebben wij dat hier al en hopen we natuurlijk op nog meer korting vanavond! We zullen zien!
Morgen naar Bananabeach en dan zien we wel weer verder!
De departures en arrivals dinsdag gingen ook goed, stadswandeling was ook wel prima… Wat weinig gasten, maar ja. Iedereen kocht uiteindelijk iets en daar gaat het natuurlijk om! Er waren achteraf ook geen vragen of klachten dus we hebben net als vorige week uitstekende gasten!
Morgen is het al september, gaat echt snel hier!
Nu heb ik verder geen nieuws meer, alleen dat mijn papa zondag jarig is!
Toedels!
31 Augustus 2011 - 17:17
John En Helma:
ja het is hier koud dus als je terug komt trek een dikke jas aan
nog 2 maanden vakantie is ook leuk en werken je zult wel iets vinden
groetjes en houdoe john en helma -
31 Augustus 2011 - 18:53
Mama:
je bed is al opgemaakt, dus je kunt komen.
Maar wacht toch maar zolang mogelijk, daar is het weer een stuk beter dan hier. -
05 September 2011 - 15:06
Alisha:
hoi renate!
je moet wel naar huis!
ik wil jou weer zien.
is het leuk in griekenland.
heb je al regen gehat in griekenlant.
ik mis jou heel erg en ayrton ook.
groetjes aliha en arton xxxx en xxxx -
07 September 2011 - 10:31
Renate De Jong:
Hoi Alisha & Ayrton!
Natuurlijk kom ik wel naar huis voor jullie! Nog maar iets meer dan 3 weekjes.
Het is nog steeds heel leuk hier, en daarom vind ik het jammer dat ik naar huis moet! Maar natuurlijk kom ik wel naar huis, dat vind ik ook wel heel fijn hoor! Om weer lekker thuis te zijn, jullie te zien, Frank te zien, papa & mama en de rest van de familie en mijn vrienden!
Het regent hier niet zo vaak, toevallig heeft het vannacht wel geonweerd en geregend maar toen sliep ik!
Ik mis jullie ook heel erg!
Groetjes en kusjes terug! Xxx