Geen zin om een lang verhaal te typen dus gebeurte - Reisverslag uit Skíathos, Griekenland van Renate Jong - WaarBenJij.nu Geen zin om een lang verhaal te typen dus gebeurte - Reisverslag uit Skíathos, Griekenland van Renate Jong - WaarBenJij.nu

Geen zin om een lang verhaal te typen dus gebeurte

Door: renatedejong

Blijf op de hoogte en volg Renate

11 Juli 2011 | Griekenland, Skíathos

- Woensdag:
We moesten voor Heidi (aangezien zij op woensdag vrij is) haar gasten ophalen in de haven en in een taxi stoppen naar hun hotel.
Helaas kwamen we, 2 minuten voordat de boot kwam, erachter dat de taxi’s aan het staken waren. We belden onze taxi Kostas, die ooit heeft gezegd altijd voor ons klaar te staan, en deze meneer zij: sorry ik rijdt niet vandaag, we zijn aan het staken. FIJN!
Volgende taxichauffeur: Vasillis…
Hello Renate speaking: TUUTUUTUUT. Opgehangen!
NEXT: Dimitris, sorry we staken.
Toen maar naar Panos van kantoor bellen: NE.
Hello Renate speaking, we have a big problem!
Panos: What?
Renate: there is a strike…
Panos: Yes, I know. (terwijl we van hem taxi geld hadden gehad voor de taxi van Heidi’s gasten… Okeeee…
Nou ja, hij had gelukkig wel zo een minibus voor ons geregeld en de Oostenrijke gasten konden er wel om lachen gelukkig!

- Vrijdag:
Weer een werkje voor iemand anders… Deze keer weer wat Italiaantjes die wij van de airport moesten halen, in de taxi moesten duwen en de taxi naar de haven sturen… Helaas, het vliegtuig was 2 uur te vroeg en niemand van kantoor wist daar vanaf…
We kwamen aan op Skiathos Airport en vonden het een beetje vreemd dat ze de vloer al aan het dweilen waren, er om 20.25u nog niemand was qua Italiaantjes en er ook geen check-in balies open waren…
Ik naar een kantoortje op het vliegveld, met o.a. Danny de Munk. Die zeiden dat het vliegtuig net ging opstijgen. Dus wij naar kantoor bellen. Het was totaal niet onze schuld, dus dat scheelt. Panos (van kantoor) wilde iemand van het vliegveld aan de lijn. & dat was zo gefixt, ik stond namelijk nog bij dat kantoortje met Danny de Munk en een andere gast die ik wel eens vaker daar op het vliegveld zie. Ze zaten aan de Wisky en vonden het allemaal heel grappig! Ze vroegen ook of ik dorst had. Maar helaas moest ik nog rijden haha!
Uiteindelijk belde de gasten die wij moesten ophalen naar Ianna op Skopelos, omdat ze het waarschijnlijk wel erg vreemd vonden dat er niemand op hun stond te wachten denk ik! Maar het is uiteindelijk allemaal goed gekomen!

’s Nachts ging ik met Vicky uit en dat was weer een super avond!

- Zondag:
Weer een extra werkje, dit keer weer voor Heidi (ik wilde dit werkje graag doen omdat ik nu door dit werkje en het vorige werkje met de Italianen, volgende week 2u extra vrij ben als Frank er is!) Ik moest om 8.15u Oostenrijkse mensen opwachten in de haven die om 09.00u met de transferbus en Heidi mee gingen naar het vliegveld. Ze kwamen al super snel uit de boot en ik zei dat als ze vragen hadden, ik bij the Corner zat. En daar gingen zij ook naar toe! Dus ik kreeg lekker een gratis verse orange juice en een donut met chocolaaa!

Dit waren mijn extra werkjes van deze week, wie weet wat er volgende week weer te wachten staat!

• 11 Juli 2011 - 12:31

Renate De Jong:

Vandaag werd ik trouwens nog aangehouden door de politie, gewoon een controle. Maaaaaaar: ik had niets bij, geen rijbewijs & geen identiteitskaart. Maar: ik mocht doorrijden zonder boete of iets dergelijks hihi!

• 12 Juli 2011 - 19:22

John En Helma:

zo te horen voelen jullie nu ook de staking en heb je de politie al om je vingertje
    groetjes en houdoe
    john en helma

• 14 Juli 2011 - 11:12

Helga Achten:

het was me een weekje wel voor jullie als er ook 1 keer iets mis gaat blijft het fout gaan. Maar gelukkig begrijpen de meeste touristen dit wel.
    Heb je ooit al een boze toerist gehad?? Nou jullie hebben het goed opgelost dus geniet er maar van volgende week als Frank komt. Groetjes Helga