Bezoekje Frank - Reisverslag uit Skíathos, Griekenland van Renate Jong - WaarBenJij.nu Bezoekje Frank - Reisverslag uit Skíathos, Griekenland van Renate Jong - WaarBenJij.nu

Bezoekje Frank

Door: renatedejong

Blijf op de hoogte en volg Renate

20 Juli 2011 | Griekenland, Skíathos

Vorige week was Frank hier op vakantie met Chris & Jamie. Op hun aankomstdag had ik een break van 1 tot 5 en gingen we naar het strand: Agia Paraskevi. De 3 musketiers waren al flink aan het verbranden.
’s Avonds gingen we bij Lynhari eten samen met Jay & Vicky!

Op woensdag had ik een break van 3 uur en gingen we naar Megali Ammos, dat is het strand waar ik altijd heen ga in m’n breaks als ik niet te moe ben. De zon deed weer goed z’n best en maakte de 3 nog roder dan ze al waren haha!

’s Avonds natuurlijk op stap, want op donderdag had ik natuurlijk weer m’n vrije dag en gingen we naar Bananabeach : BIG BANANA MAMA!
We zouden er met de taxiboot heen gaan. Maar helaas, we waren rond 2u in de haven van Skiathos-stad en om 1u ging de laatste boot naar bananabeach: HEEL FIJN dus… Toch maar een taxi gepakt. Eenmaal bij Bananabeach aangekomen kozen we verstandig een plekje in de schaduw uit voor de rode neuzen onder ons!
Jamie, Frank & ik gingen op extreme rings, we kregen korting omdat ze mij kenden als rep! Dit was echt heel vet, dus Frank en ik hebben dit nog een keer gedaan op maandag bij Megali Amos. We moeten toegeven, op Bananabeach was leuker!

Op de zondag zijn we op excursie gegaan: Sea & Sun. Deze excursie heb ik nu 3 x gedaan en het gaat nog steeds niet vervelen! Ook deze keer was het weer erg mooi, leuk, gek, warm en gezellig! ’s Avonds zijn we naar de andere kant van het eiland gegaan met de bus en bij busstop 25 uitgestapt, net voor Koukounaries. We zijn naar Agia Eleni gelopen voor de zonsondergang. Die scheen hier heel mooi te zijn en dat was ook wel zo! Daarna teruggelopen naar de hoofdweg en naar het restaurant: De Grote Boze wolf gegeten.

En op dinsdag was de vertrekdag HELAAS. Dit was natuurlijk ook weer flink te merken…

Komende vrijdag komen de ouders van Jay en dan is het alweer bijna augustus.

Het was gisteren in de zon 45 graden… Erg aangename temperatuur zullen we maar zeggen: UHUHM!

We zijn al over de helft en het is nu hoogseizoen dus de dagen gaan alleen maar sneller, komt goed hier!

Vanavond gaan we waarschijnlijk weer uit, maar ik moet nu tot 6u werken en daarna ga ik naar het strand tot een uur of half 8/ 8 uur! Heidi zei dat dit heel fijn was, dus dat gaan we eens uitproberen.

Tot de volgende keer maar weer!

• 21 Juli 2011 - 06:52

Mama:

Leuk verhaaltje en mooie foto's,nu Frank weer naar huis is is het aftellen tot je weer naar huis komt.geniet nog maar van de tijd daar het is in ieder geval beter weer dan hier.

• 21 Juli 2011 - 15:51

Tonnie:

Hoi Renate wij zijn jullie aan het volgen.En vinden het hele leuke verslagjes.Houd de moet er in .
    enje pa en ma hebben het ook fijn gehad toen ze bij je waren. Ze vertellen honderd uit over de tijd die ze met je hebben gehad. ze missen je wel hoor. groetjes van Han en Tonnie.

• 22 Juli 2011 - 11:10

John En Helma:

tof dat je een aantal dagen samen hebt kunnen genieten
    groetjes en houdoe
    john en helma

• 22 Juli 2011 - 14:39

Renate De Jong:

Nog 73 dagen!

• 25 Juli 2011 - 12:52

Alisha :

hoi renate !!
    ik ga je nu vertelen hoe je in het tsjechiës goeje dag zegt dobrieden ! .
    in tsjeschië was het heel leuk .
    heb jij het ook leuk in griekenland .
    heb je leuk gezwomen in de zee renate .
    heb je het nog naar je zin renate .
    ik mis je nog heel erg renate en ayrton natuurlek ook .
    en vont je onze tekeninge mooi !
    xxxx van alisha en ayrton

• 25 Juli 2011 - 13:08

Renate De Jong:

Dobrieden Alisha!

Gelukkig dat Tsjechië heel leuk was!
    Ik hoorde dat je een vriendje hebt gevonden in Tsjechië & Ayrton 2 vriendinnetjes? Hoe heten ze?
    Ik heb het ook nog steeds leuk in Griekenland, het is echt heel erg warm en er zijn hele mooie stranden hier!
    Ik zwem iedere week wel minstens 3 keer in de zee.
    Ik mis jullie natuurlijk ook!
    Ik kom over 2 maandjes weer terug, in oktober. En een maandje later ben jij jarig Alisha!
    Ik vind jullie tekeningen echt heel mooi, ze hangen al op mijn kamer!
    & doe heel de familie maar de groetjes van mij!

Kusjes Renate!