Het volgende verslagje! - Reisverslag uit Skíathos, Griekenland van Renate Jong - WaarBenJij.nu Het volgende verslagje! - Reisverslag uit Skíathos, Griekenland van Renate Jong - WaarBenJij.nu

Het volgende verslagje!

Door: renatedejong

Blijf op de hoogte en volg Renate

25 Juli 2011 | Griekenland, Skíathos

Vrijdag zijn de ouders van Jay aangekomen, ze blijven 3 weken op Skiathos.

Papa & mama hebben ondertussen ook hun volgende vakantie naar Skiathos geboekt en Frank is alweer bijna een week naar huis.

Zaterdag ging ik met Elin, Jesper & Anton (Scandinavische hosten) uit eten bij Lo & La, Italiaans restaurant.
Jay at bij haar ouders bij het appartement. Na het eten gingen we naar Rock ’n Roll en een paar uurtjes later naar de clubs!
Het was echt super gezellig bij Rock ’n Roll want er kwamen nog meer collega hostesses uit Scandinavië een kijkje nemen!
Rond half 5 was ik thuis en de volgende morgen moest ik om 9u op kantoor staan, het was niet zo heel vermoeiend want ik had natuurlijk niet zo veel gedronken! Maar ik was wel blij dat het 2u ’s middags was, want toen kon ik weer mijn bedje duiken tot een uurtje of 4!

Zondag avond gingen we uiteten met de ouders van Jay bij Dionyssos, natuurlijk at ik weer: Chicken Metaxa sauce met Epsa Orange.
De ober hoefde het niet eens aan me te vragen! & bij Jay wist Jorgo ( of zo iets) het ook al wel!

Maandag ochtend: Ik werd wakker gebeld op de noodtelefoon, ik dacht: NEEEEE, het is nog veelste vroeg om te bellen gekke gasten! Maar het was geen gast!
Het was: JAY!
Het was 5 voor 9 en ze belde, Waar ben jij?
Ik: uhh, in bed???
Jay: Het is 5 voor 9?
Ik: Huh? WOW OOW! FUCK SHIT! (want we moesten om 9u beginnen).
Ik: Waar ben jij?
Jay: Voor ons appartement, ik heb net 2x op je deur geklopt maar je reageerde niet.
Ik: Huh echt? Nou loop maar alvast aan, dan zie ik jou wel op kantoor!
Hahahaha, 1e keer verslapen.
Wat bleek nu: ik had wel mijn wekker gezet, maar i.p.v. 8.35 op 9.35…
Uurtje te laat dus hihi! Het maakte niet zo veel uit, niemand heeft het gemerkt volgens mij. Marion kwam pas een kwartier na mij op kantoor en Rachael nog later. (& dat zijn mijn ‘’bazen’’).

Morgen hebben we onze grootste arrival tot nu toe: wel 75 gasten komen naar ons toe! Helaas gaan we ook weer aardig wat eerst naar Skopelos of Alonissos. Maar ja, uiteindelijk komen ze allemaal terug naar Skiathos!

& heeft er iemand nog spannend nieuws uit Nederland?

Ik hoorde dat Amy Wijnhuis dood is van Anouk, ik dacht eigenlijk dat het een grap was. Maar het is dus echt? Nou ja, had ze maar wat gezonder moeten leven he!

Ik heb trouwens ook weer iets nieuws geleerd: gezondheid in het Grieks is: JETSI!

Yassou!

• 25 Juli 2011 - 13:24

Marion Salfischberge:

Hoihoi

Zo te horen vermaak jij (jullie) je nog heel goed. En wel gezellig zo dat iedereen zo een keertje langs komt.
    Wel jammer dat Frank alweer naar huis is. Komt hij ook nog een keertje net als jullie pap en mam of zit dat er niet meer in.

Ga zo door.
    Gr. Uit Empel

• 25 Juli 2011 - 13:28

Renate De Jong:

Hee Marion!

Ja dat klopt!
    Frank komt niet nog een keer helaas...
    Doe heel de familie daar maar de groetjes van mij!

• 25 Juli 2011 - 17:24

Ineke:

Hey Renate,
    Leuk om je verhaaltjes te lezen!
    Jullie zitten nu natuurlijk midden in de topdrukte. Wel fijn dat je tussendoor ook nog even kunt genieten.
    Echt vakantietemperatuurtje daar!
    Groeten en succes nog.

• 26 Juli 2011 - 11:09

Helga Achten:

Al lang niet op je site geweest maar ik lees dat je je niet verveeld en dat je kunt aftellen. Nou geniet er nog van.
    Groetjes Helga

• 26 Juli 2011 - 13:46

Anouk:

Hellooo,
    Verslapen. Dat kan niet he!!! Ha ha. Nog veel plezier en geniet maar van de zon. Hier is het helemaal niks. Wel balen!!!!
    xx

• 26 Juli 2011 - 17:50

Renate De Jong:

Gelukkig dat mijn verhaaltjes een beetje boeiend zijn haha!
    Ik heb nog een nieuwtje: de grootste baas komt morgen en overmorgen langs, het is nog een grote baas dan mijn grote vriend Alekos! Dus we moeten onze Dolphin of Skiathos shirtjes aan haha! Heel professioneel allemaal natuurlijk...
    Ben benieuwd hoe die baas eruit ziet!

• 27 Juli 2011 - 11:19

john en helma

• 29 Juli 2011 - 15:09

Alisha:

hallo renate !
    ayrton,s vriendinetjes hette aisha en melisa .
    en mijn vrientje heet jores .
    ayrton en ik en christy missen jou renate .
    marr leuk dat je bijna treug komt renate !
    wand ik vind het heel fijn als je treug bent .
    xxxx alisha en ayrton

• 29 Juli 2011 - 17:14

Marij:

zie dat je het erg goed doe daar in griekenland , geniet van je verhaaltjes erg leuk, en je ziet er ook goed uit vind ik zelf, geen nieuws, heb wel reisje geboekt met vrienden naar turkye in september zelfde tyd als je pa en ma ben ik ook weg, geniet er van want het is zo weer voorbij, gr.marij.